A Sarkiróka betette a lábát a MOM-ba! A Fjällräven megérkezett Budapestre!

A szabadban töltött idő szerelmeseinek van okuk az örömre! A világszerte ismert svéd túraruházat gyártó, a Fjällräven megnyitotta első magyarországi üzletét a MOM Park bevásárlóközpontban. Az új üzlettel a márka még közelebb kerül a magyar természetjárókhoz, és lehetőséget nyújt arra, hogy a legújabb, funkcionális és stílusos túra- és szabadidőruházatokat próbálhassák fel és vásárolhassák meg.

A Fjällrävent 1960-ban alapították Svédországban, és azóta a minőségi, időtálló és környezetbarát túraruházat szinonimájává vált. A márka termékei világszerte népszerűek, hiszen a tervezés során mindig az áll a középpontban, hogy a természetben töltött időt a lehető legkényelmesebbé és élvezetesebbé tegyék. A Fjällräven termékek kiváló minőségű, természetes anyagokból készülnek, és hosszú élettartamra vannak tervezve.

A MOM Parkban található új üzletben a vásárlók megtalálhatják a Fjällräven teljes termékpalettáját, beleértve a klasszikus Kånken hátizsákokat, a funkcionális túracipőket, a kényelmes túranadrágokat és a meleg, vízálló dzsekiket. Az üzletben tapasztalt eladók állnak rendelkezésre, akik segítenek a vásárlóknak megtalálni az igényeiknek és stílusuknak legmegfelelőbb termékeket.

A Fjällräven üzlet megnyitásával egy darab skandináv életérzés költözött a MOM Parkba. A svéd márka termékei, mint a divatos Kånken hátizsákok és számos más túraruházat, illetve felszerelés, mind a szabadtéri életmódot támogatják. A skandináv országokban a szabadban töltött idő elengedhetetlen része az életnek, és a Fjällräven termékek tökéletes társak a különböző outdoor tevékenységekhez. Legyen szó akár túrázásról, kempingezésről vagy egyszerűen csak egy sétáról a parkban, az üzletben minden megtalálható, amire szükségünk lehet. Az üzletben a vásárlók megtapasztalhatják, hogy a skandináv életérzés hogyan inspirálhat minket arra, hogy több időt töltsünk a természetben.

A Fjällräven Greenland sorozat ikonikus darabjai, mint például a Greenland Jacket, kiváló vízállóságukkal és szélállóságukkal garantálják a szárazságot és a meleget még a legzordabb időjárási körülmények között is. A legigényesebb túrázók és kalandorok számára a Fjällräven Expedition sorozat kínál rendkívül strapabíró és funkcionális termékeket, amelyek bármilyen kihívással szembe tudnak nézni.

A fiatalabb generáció számára a Fjällräven Övik sorozat kínál divatos és funkcionális ruházati termékeket, amelyekkel stílusosan fejezhetik ki a természet szeretetüket. A túrázáshoz és kempingezéshez szükséges felszereléseket az Fjällräven Abisko sorozatban találhatjuk, ahol sátrak, hálózsákok és matracok széles választéka várja a kalandvágyókat. 

A Fjällräven üzletben nemcsak a ruházat és a felszerelés, hanem a különböző kiegészítők is megtalálhatók. 

Az üzletben a vásárlók személyre szabott tanácsadást kaphatnak a tapasztalt eladóktól, akik segítenek megtalálni a tökéletes terméket mindenki számára. A Fjällräven üzletben nemcsak vásárolni lehet, hanem inspirálódni is, hiszen a skandináv életérzés és a természet szeretete áthatja az üzlet minden szegletét. Nézzünk egy-két konkrét példát!

Hanwag: Egy legendás túrabakancs márka története

A Hanwag név a túrázás és a minőségi lábbeli szinonimájává vált világszerte. De mi áll ennek a márkának a sikere mögött? Nézzük meg közelebbről a Hanwag történetét!

A kezdetek

A Hanwag története 1921-re nyúlik vissza, amikor Hans Wagner egy kis bajor faluban, Vierkirchenben megnyitotta saját cipőműhelyét. A fiatal cipészmester nagy hangsúlyt fektetett a minőségi anyagokra és a precíz kivitelezésre. Egyedülállónak számított abban az időben, hogy a dupla varrás technikáját alkalmazta, amely jelentősen növelte a cipők tartósságát.

A növekedés és a világhírnév

Az elkövetkező évtizedekben a Hanwag folyamatosan bővült és fejlesztette termékeit. A márka hamarosan a minőségi túrabakancsok egyik vezető gyártójává vált Európában. A Hanwag bakancsok kiváló minőségüknek és kényelmes viseletüknek köszönhetően hamar elterjedtek a túrázók és hegymászók körében.

A második világháború után a vállalat új lendületet kapott, és fokozatosan nemzetközi hírnévre tett szert. A Hanwag bakancsok a világ minden táján megtalálhatók voltak, és számos expedíció során bizonyították kiváló minőségüket.

A Hanwag filozófiája

A Hanwag filozófiájának középpontjában a minőség, a funkcionalitás és a kényelem áll. A márka termékeit a legkiválóbb anyagokból készítik, és folyamatosan fejlesztik a gyártási technológiákat. A Hanwag célja, hogy olyan túrabakancsokat készítsen, amelyek a legnehezebb körülmények között is megbízható társak.

A Hanwag napjainkban

A Hanwag továbbra is a minőségi túrabakancsok egyik vezető gyártója. A márka folyamatosan fejleszti termékeit, és új technológiákat vezet be a gyártási folyamatba. A Hanwag bakancsok ma is a világ számos pontján megtalálhatók, és számos túrázó és hegymászó kedvenc márkájává váltak.

A Kånken – Több mint egy hátizsák

A Kånken nem egyszerűen csak egy hátizsák, hanem egy ikon, amely több mint 40 éve formálja a divatot és a funkcionalitást. A svéd Fjällräven cég által 1978-ban kifejlesztett, eredetileg az iskolai hátfájás problémájának megoldására szánt termék hamarosan világszerte népszerűvé vált, és a mai napig az egyik legfelismerhetőbb hátizsákmodell.

A Kånken története

A Kånken története az 1970-es évek végére nyúlik vissza, amikor a svéd iskolások körében egyre nagyobb problémát jelentett az iskolatáskák okozta hátfájás. A Fjällräven alapítója, Åke Nordin úgy döntött, hogy kifejleszt egy ergonomikus és tartós hátizsákot, amely segít megelőzni ezt a problémát. A végeredmény a Kånken lett, egy egyszerű, de rendkívül funkcionális hátizsák, amely hamarosan az egész világ diákjainak kedvencévé vált.

Miért olyan népszerű a Kånken?

  • Egyszerű, skandináv dizájn: A Kånken tiszta vonalai és időtálló stílusa miatt generációkon átívelő népszerűségnek örvend.
  • Tartós anyag: A Kånken Vinylon F nevű szintetikus anyagból készül, amely rendkívül erős, vízlepergető és könnyen tisztítható.
  • Funkcionalitás: A hátizsáknak egy nagy főrekesze van, egy cipzáros elülső zsebe és egy belső, párnázott rekesze, amely tökéletes egy laptop vagy tablet tárolására.
  • Kényelmes: A párnázott vállpántok és a hátrész biztosítják a kényelmes viseletet.
  • Sokan személyre szabják: A Kånken egy üres vászon, amelyet a tulajdonosok saját ízlésük szerint díszíthetnek, így egyedi darabot hozhatnak létre.

A Kånken termékskálája

Az eredeti Kånken modell óta a Fjällräven számos változatot és kiegészítőt fejlesztett ki, hogy kielégítse a különböző igényeket. Ma már kapható Kånken mini, Kånken No. 2, Kånken Art és még sok más változat is. A Kånken családhoz tartoznak továbbá táskák, pénztárcák és egyéb kiegészítők is.

  • Kånken mini: A kisebb méretű változat tökéletes azoknak, akiknek kevesebb holmit kell magukkal vinniük.
  • Kånken No. 2: Ez a változat nagyobb, mint az eredeti Kånken, így több holmi elfér benne.
  • Kånken Art: Ezeken a hátizsákokon különböző művészek által tervezett minták láthatók.
  • Kånken Accessories: A Kånken családhoz tartozó kiegészítők között találunk kulcstartókat, tollakat és egyéb apró tárgyakat.

A Kånken nemcsak egy divatos kiegészítő, hanem egy ikonikus termék, amely a funkcionalitást és a stílust ötvözi. A Kånken több mint egy hátizsák, ez egy életérzés.

Greenland Jacket – Egy ikonikus darab

A Fjällräven Greenland Jacket egy olyan ikonikus darab, amely több mint 50 éve része a márka kínálatának. Ez a kabát nemcsak a szabadtéri sportok szerelmeseinek, de a városi viseletben is megállja a helyét, köszönhetően időtálló dizájnjának és rendkívüli tartósságának.

Miért olyan különleges a Greenland Jacket?

  • G-1000 anyag: A kabát G-1000 nevű, rendkívül erős és tartós anyagból készül, amely pamutból és poliészterből áll. Az anyag vízlepergető, szélálló és rendkívül kopásálló.
  • Sokoldalúság: A Greenland Jacket tökéletes választás a szabadtéri kalandokhoz, de a városban is megállja a helyét. A kabát viselhető önmagában vagy réteges rendszer részeként.
  • Állíthatóság: A kabát számos állítási lehetőséget kínál, így tökéletesen a testhez igazítható.
  • Időtálló dizájn: A Greenland Jacket egyszerű, letisztult vonalvezetése miatt soha nem megy ki a divatból.

A Fjällräven folyamatosan fejleszti a Greenland Jacket modellt, így ma már számos változatban kapható. Vannak rövidebb és hosszabb fazonok, különböző színű és mintás változatok, valamint olyan modellek, amelyeket kifejezetten a hidegebb időjárásra terveztek.

A Fjällräven Övik termékcsalád – Klasszikus kényelem a modern világban

A Fjällräven Övik termékcsalád a márka egyik legkedveltebb sorozata, amely a klasszikus, időtálló stílust ötvözi a modern kényelemmel és funkcionalitással. Az Övik termékek elsősorban a mindennapi viseletre lettek tervezve, de a szabadtéri kalandokhoz is kiváló társak.

Az Övik termékcsalád története

Az Övik termékcsalád a Fjällräven hosszú történetének egy viszonylag új fejezete. A sorozat célja az volt, hogy olyan ruházatot kínáljon, amely a márka ikonikus stílusát követi, de ugyanakkor a modern életstílushoz is illeszkedik. Az Övik termékek jellemzően természetes anyagokból készülnek, és a skandináv dizájn jegyében állnak.

Miért olyan népszerű az Övik termékcsalád?

Az Övik termékek nagy része pamutból vagy más természetes anyagokból készül, így kényelmesek és bőrbarátok.Egyszerű, letisztult vonalvezetésű, így soha nem megy ki a divatból. Tökéletesek a hétköznapi viselethez, de a szabadidős tevékenységekhez is alkalmasak. Az Övik ruházat puha, kényelmes anyagokból készül, így egész nap jól érzed magad benne.

A Fjällräven Expedition sorozat

A 70-es évek elején, a Svédország északi részén fekvő Abisko kopár fennsíkján egy nagyon hideg éjszakán Åke Nordin, a Fjällräven alapítója úgy döntött, hogy soha többé nem akar fázni. Ennek eredményeképpen megalkotta a figyelemre méltóan szigetelő Expedition Down Jacket-et. 

A Fjällräven Expedition Down Series egy prémium kategóriás, pehelytöltésű kabát- és mellénykollekció. Ezek a darabok nem csupán ruházatként szolgálnak, hanem a márka hosszú távú tapasztalatát és elkötelezettségét képviselik a minőség, a funkcionalitás és a természet tisztelete iránt.

Az Expedition Down Series darabjai rendkívül jól szigetelnek, így tökéletes választás hideg időjárásban. A kiváló minőségű pehelytöltetnek köszönhetően kiváló hőtartó képességgel rendelkeznek, ugyanakkor könnyűek és kényelmesek. A külső réteg vízálló, így megvéd az esőtől és a hótól is.

A kollekcióban számos különböző stílusú és hosszúságú kabát és mellény található, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és ízlésének megfelelő darabot. Legyen szó egy hosszú, téli parkáról vagy egy könnyű, összecsukható mellényről, az Expedition Down Series kínálatában biztosan megtalálod a tökéletes társat a szabadtéri kalandokhoz.

A Fjällräven nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, így az Expedition Down Series darabjai is környezetbarát anyagokból készülnek. A márka folyamatosan törekszik arra, hogy minimalizálja ökológiai lábnyomát, és olyan termékeket hozzon létre, amelyek hosszú távon is szolgálják viselőjüket.

Az Expedition Down Series darabjai nemcsak funkcionálisak, de stílusosak is. A letisztult, skandináv dizájnnak köszönhetően ezek a kabátok és mellények bármilyen öltözethez remekül passzolnak. Akár a városban sétálgatsz, akár a hegyekben túrázol, az Expedition Down Series darabjaiban mindig jól fogsz kinézni.

Ha olyan kabátot vagy mellényt keresel, amely egyszerre stílusos, funkcionális és tartós, akkor az Expedition Down Series a tökéletes választás számodra.

Látogass el hozzánk és légy részese a Fjällräven közösségnek!

A Fjällräven története egy 14 éves svéd fiúval kezdődött, aki egy jobb hátizsákot szeretett volna készíteni. Ma már a világ egyik legelismertebb outdoor márkája, amely a minőséget, a funkcionalitást és a fenntarthatóságot helyezi középpontba. Fedezd fel a Fjällräven történetét és termékeit a MOM Parkban található üzletünkben, ahol szakértő eladóink segítenek megtalálni a tökéletes társadat következő kalandodhoz.

Kövesse az utat

Iratkozzon fel a hírlevelünkre hogy elsőként értesüljön akcióinkról, termékbemutatóinkról és eseményeinkről!

Feliratkozás
Scroll to Top

Keresés

Látogass el Fjällräven márkaboltunkba!

Vedd át a megrendelésed személyesen a MOM Parkban található üzletünkben.